over epowerhr

epowerhr helpt zijn klanten bij het zoeken, ontplooien en benutten van talent en bij het organiseren van efficiënte hr-processen.

Als geen ander zijn wij overtuigd van de waarde van het talent van een individuele medewerker voor de organisatie. Dit in de veronderstelling dat de medewerker zorgvuldig geselecteerd is en actief ondersteund wordt in zijn verdere ontwikkeling. De verantwoordelijkheid van de werkgever eindigt immers niet de dag dat de medewerker in dienst treedt, wel integendeel. Via een degelijke performance management cyclus en een goed opleidingsaanbod wordt de medewerker opgevolgd en gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen. Een organisatie is immers constant in beweging zodat de medewerker ook permanent zal moeten blijven leren. Dit is de essentie van een modern personeelsbeleid en van een duurzame tewerkstelling.

Wij willen met onze tools onze klanten helpen bij het voeren van een krachtig personeelsbeleid en bij het stimuleren van het persoonlijke leertraject. Medewerkers toegang geven tot de eigen gegevens levert een enorme hefboom op en staat garant voor hoge betrokkenheid!

Anderzijds stellen onze tools onze klanten ook in staat om substantiële rendementswinst te realiseren op hun hr-processen. De beschikbare middelen staan steeds meer onder druk terwijl de verwachtingen ten aanzien van HR alleen maar toenemen. De epowerhr tools helpen u deze beide zaken te verzoenen: empower your people with smart e-hr tools!

epowerhr werd op opgericht.

Oprichter en zaakvoerder van epowerhr is Gert Van Meerbergen. Gert is informaticus van opleiding en startte zijn loopbaan als freelance IT-consultant. Hij ontwikkelde voor zijn eerste opdrachtgevers een digitale performance management cyclus door gebruik te maken van moderne web technologieën. Op basis van deze eerste ervaringen besloot hij een standaard applicatie te bouwen en deze te commercialiseren. epower was geboren! De eerste tool, hoe kan het ook anders, was de Performance Management tool, tot op vandaag nog altijd de meest verkochte tool. In de jaren daarna voegde Gert diverse andere tools toe zodat het aanbod werd uitgebreid tot een brede Talent Management oplossing. Klanten kunnen nu diverse hr-processen digitaliseren: performance management, functiebeschrijvingen, competentiemanagement, opleidingen en 360° feedback.

Eind 2013 sloot epower een strategisch partnership met Connexys, marktleider in Nederland op vlak van rekruteringssoftware. Dankzij dit partnership kunnen klanten nu ook bij epower terecht voor een rekruteringsoplossing die mee kan geïntegreerd worden met de bestaande tools.

In mei 2014 werd de naam epower aangepast naar epowerhr om het “actieterrein” van epower scherp te stellen.

epowerhr heeft zijn kantoren in Wommelgem, nabij Antwerpen.

haal het maximale rendement uit uw organisatie

  • een grotere betrokkenheid van de medewerkers
  • sterker engagement naar de organisatie toe
  • beter inzicht en aansturing van de ontwikkeling van de medewerkers
  • meer gemotiveerde medewerkers