Skip to main content

Over Epowerhr

Ons team staat paraat om uw HR op scherp te stellen. Maak kennis met onze ondersteuning, ons engagement en onze expertises en laat uw bedrijf zorgeloos groeien.

Vraag demo aanVideo bekijken

Een power team met passie voor HR

Meet & greet team Epowerhr

Ons team ondersteunt uw HR-afdeling, medewerkers en leidinggevenden in alle vertrouwen bij het behalen van uw organisatiedoelstellingen.

Epowerhr is al 20 jaar een betrouwbare business partner voor bedrijven die hun HR-beleid en -processen willen optimaliseren. We zijn gespecialiseerd in ontwikkelen, implementeren en beheren van HR-software voor ondernemingen, van 100 tot 10.000 medewerkers.

Expertise

Vanuit een passie voor HR en IT zetten we onze ervaring in voor organisaties uit alle sectoren, van ziekenhuizen tot banken en steden.

Service

Wij ontzorgen onze klanten van start tot stop met een persoonlijke service, zodat u zich productief kan focussen op uw kernactiviteiten.

Klanten

Wij vertrekken niet vanuit technologie, maar wel vanuit uw doelstellingen en visie. Epowerhr begeleidt en ontlast uw mensen.

Een team met complementaire kennis en vaardigheden bouwt sinds 2000 elke dag opnieuw aan een stevige reputatie op het vlak van HR-software. Wat maakt ons uniek? Wij automatiseren niet alleen uw HR-activiteiten in één softwareprogramma, maar wij reiken ook concrete oplossingen aan die uw team begeleiden, aanmoedigen en versterken.

Vraag demo aan

Onze visie

Epowerhr realiseert niet zomaar, maar geeft prioriteit aan de end user en diens gebruiksgemak. We geloven sterk in onze unieke, hybride aanpak: onze HR-modules kunnen slim gecombineerd worden met andere apps. Wij zetten alles op alles om een gebruiksvriendelijk eindproduct op te leveren. Bovendien luisteren we naar alle suggesties, om tot een nóg straffer resultaat te komen.

Onze aanpak

Epowerhr plant een telefonisch kennismakingsgesprek in met uw HR-verantwoordelijke. We polsen naar uw huidige situatie en de pijnpunten. Tegelijk stellen we kort onze software, ons team en onze werkwijze voor. Wanneer we een klik hebben aan de telefoon, plannen we een vrijblijvende demo in. Dat kan het begin worden van een mooie samenwerking !

Heeft u HR-gerelateerde vragen? Contacteer onze experts hier