Skip to main content

Job & competence profiler

Is het in uw organisatie een goede gewoonte om functieprofielen op te stellen die nadien ergens afzonderlijk in een bestofte papierkast belanden? Circuleren er verschillende beschrijvingen via e-mail? Epowerhr zorgt ervoor dat u deze functiebeschrijvingen vanaf nu vlot kan centraliseren en gemakkelijk kan consulteren en inzetten. Een goede basis voor diverse HR-processen.

Vraag demo aan
HR Software - Job en competence profiler

Stimuleer en motiveer uw medewerkers

Heldere en gecentraliseerde functiecompetenties

Een stevig en digitaal fundament voor uw functies in beweging

Epowerhr maakt het mogelijk om functieomschrijvingen vanuit een centrale plek te beheren. Uw HR-afdeling dient slechts één versie van de functiebeschrijving te onderhouden die steeds raadpleegbaar is voor uw medewerkers en leidinggevenden. Ondersteund door ons HR-softwareprogramma worden de verantwoordelijkheden van elke individuele medewerker duidelijk en digitaal omschreven. Heel interessant, want dit kan bijvoorbeeld bij werving en selectie helpen om de juiste kandidaten te vinden en aan te trekken. Of u krijgt objectieve criteria en dus een stevige houvast tijdens de evaluatiegesprekken. Het beschikbaar stellen van (een selectie of alle) functiebeschrijvingen kan uw huidige medewerkers aanmoedigen om hun verdere carrière binnen het bedrijf uit te stippelen.

  • Transparante toegang
  • Eenvoudig aanpasbaar
  • Vlotte integratie
  • Persoonlijke service
HR Software - job en competence profiler
Centrale en digitale functieomschrijvingen? Contacteer het Epowerhr team.

Troeven

Volgende troeven onderscheiden ons van de concurrentie.

  • Transparante functiebeschrijving

Medewerkers en werkgevers krijgen inzage in hun persoonlijke functiebeschrijving. Via deze weg kunnen ze ook op zoek gaan naar verschillende functies en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Ook competentieprofielen (technische competenties, kerncompetenties of gedragscompetenties) kunnen door uw HR-experts gedeeld worden met medewerkers en leidinggevenden.

  • Eenvoudig aanpasbaar

Functiebeschrijvingen en competentieprofielen zijn onderhevig aan uiteenlopende veranderingen. Andere taken, verantwoordelijkheden, objectieven, … Via het centraal digitaal klassement kunnen gemakkelijk aanpassingen doorgevoerd worden. De beheerder kan de online informatie te allen tijde updaten. Indien nodig kunnen vorige versies van de functie- of competentieomschrijving teruggeroepen worden.

  • Vlotte integratie

Epowerhr biedt u een flexibel totaalpakket aan. Deze gebruiksvriendelijke HR-tool is simpel te koppelen aan onze module ‘performance management’ of aan technische, gedrags- of kerncompetenties.

Features

  • Overzichtelijk functiehuis

Onze software laat toe een duidelijk en logisch functiehuis te delen. Deze up-to-date weergave verzamelt de (referentie)functies die voorkomen in de onderneming. Medewerkers, leidinggevenden en HR kunnen zowel de overkoepelende functiefamilie als afzonderlijke functies en rollen raadplegen.

  • Laagdrempelige en toegankelijke functiebeschrijving

Waar functieomschrijvingen voordien uitsluitend in een Word file of een bureaulade van de personeelsdienst verstopt zaten, liggen functiebeschrijvingen met de job & competence profiler nu binnen handbereik van iedere medewerker.

  • Competentiebeoordeling a.d.h.v. niveaus of score

Uw organisatie werkt mogelijk met een ander niveau van competentiebeheer dan uw concullega. Wij gidsen u doorheen alle competentiemogelijkheden die onze HR-oplossing biedt.

– Generieke competenties voor alle medewerkers
– Functiespecifieke competenties
– Combinatie van generieke en functiespecifieke competenties
– Individuele competenties.

Alle bovengenoemde modellen kunnen ondersteund worden. Competentiewoordenboeken en verschillende structuren? Mogelijk! Wie zich hiervoor engageert, legt een goede basis voor latere processen. Denk aan competenties in het kader van opleidingen, evaluaties of projecten.