Skip to main content

Performance management

Leidinggevenden en medewerkers willen niets liever dan samen de organisatiedoelen bereiken en teams aanzetten tot grootse resultaten. Omdat we dit bij Epowerhr maar al te goed begrijpen, ondersteunen we middelgrote en grote bedrijven van A tot Z bij het implementeren van een uitgebreid en gebruiksvriendelijk prestatiemanagementsysteem. Want het organiseren van een feedbackcyclus vraagt om een strategische aanpak.

Vraag demo aan
HR Software - Performance management

Op naar betere prestaties

Digitaal bepalen, toetsen en evalueren van doelen

Stuur bedrijfsdoelstellingen en individuele prestaties

Epowerhr is de rechterhand van ondernemingen die willen groeien. Wij ontwikkelen uitgebreide HR-software die meetbare prestaties van werknemers, afdelingen en processen up-to-date weergeeft. Doelstellingen kunnen niet alleen concreet bepaald worden door uw eigen HR-team binnen de tool, maar regelmatige rapportages tussen werkgever en werknemer maken het ook mogelijk om deze doelgericht op te volgen en te evalueren. Zo houdt u de vinger voortdurend nauw aan de pols, zonder onnodig papierwerk en met accuraat zicht op voortgang.

 • 360° feedback
 • Ontwikkelingsplan
 • Retentie verhogen
 • Intuïtief cloudgebruik
 • Maatoplossing
 • Persoonlijke service
HR Software - Performance management
Op zoek naar performance management op maat van uw onderneming? Contacteer Epowerhr.

Troeven

Volgende troeven onderscheiden ons van de concurrentie.

 • 360° feedback

Het is bewezen dat de performantie van een organisatie staat of valt met de mate waarin teamleden feedback krijgen van hun leidinggevenden. Met deze prestatiemanagementoplossing is het niet langer nodig om feedback op te sparen voor een jaarlijks evaluatiegesprek. Dit platform is een efficiënte manier voor individuele medewerkers en hun leidinggevenden om continu informele terugkoppelingen te geven.

 • Ontwikkelingsplan

Tweerichtingsverkeer tussen werknemer en werkgever maakt het mogelijk om samen vast te stellen waar de medewerker op dit ogenblik staat in het bereiken van vooropgestelde objectieven of doelen. Een opleiding, schouderklopje, promotie, salarisverhoging of bonus nodig? Dankzij de overzichtelijke tool met wederzijdse feedback worden deze belangrijke milestones niet over het hoofd gezien.

 • Retentie verhogen

Doordat medewerkers permanent toegang krijgen tot hun persoonlijke beoordelingsdocument, worden ze actief bij het beoordelingsproces betrokken. De individuele medewerker zit samen met de leidinggevende aan het stuur van zijn eigen beoordeling en loopbaan. Een transparant systeem met duidelijke verwachtingen helpt om medewerkers gemotiveerd aan boord te houden. Ook kan uw HR-verantwoordelijke gemakkelijk ontwikkelbehoeften opvolgen via de tool en nagaan welk ontwikkelaanbod hieraan het beste beantwoordt.

 • Intuïtief cloudgebruik

Geen papieren meer die spoorloos raken, niet langer mappen klasseren of documenten inscannen voor elektronische bewaring. Waar u ook bent, de bedrijfsdoelstellingen en individuele prestaties zijn altijd en overal up-to-date te raadplegen via een gebruiksvriendelijk online platform.

 • Maatoplossing

De evaluatiecyclus kan op maat van uw organisatie worden afgesteld. Wanneer u gebruik wil maken van diverse tools om uw HR-werking te ondersteunen en optimaliseren, worden alle afzonderlijke modules technisch geconfigureerd en onderling feilloos op mekaar afgestemd.

 • Persoonlijke service

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Wij plannen een telefonische kennismaking in om u alles te vertellen over de mogelijkheden om uw prestatiemanagementsysteem op kruissnelheid te brengen. Epowerhr staat u bij met persoonlijke begeleiding.

Features

 • Traditionele, dynamische of gecombineerde evaluatie

Het platform ondersteunt diverse evaluatiecycli, waaronder:

-Klassieke evaluatiecyclus met objectieven, mid-year terugkoppeling en evaluatie.
-Dynamische evaluatiecyclus met continue feedback, dynamische gesprekken en focus op persoonlijke ontwikkeling.

Hybride evaluatiecyclus met een vaste cyclus en een framework waarin persoonlijke ontwikkeling wordt uitgespeeld zonder structuur los te laten. Dynamiek binnen een duidelijk kader zodat opvolging naar medewerkers gegarandeerd wordt.

 • Set-up en follow-up van objectieven

Binnen de tool kan u meerdere objectieven stellen en opvolgen, van collectieve organisatorische doelstellingen over teamobjectieven tot individuele targets.

 • Follow-up van flow

HR kan in enkele kliks afspraken inplannen of nagaan welke gesprekken plaatsvonden of op de agenda staan. Heeft u nood aan automatische reminders? Dan installeert Epowerhr de correcte herinneringsboodschap op het correcte moment volgens uw interne evaluatiecyclus.

 • Proces per doelgroep

Indien gewenst kan er een proces per team binnen uw bedrijf gedefinieerd worden. Voor kaderleden kan er bijvoorbeeld een eigen flow worden bewaard en gehanteerd.

 • Overzichtelijke technologie

Onze performance management module heeft tal van opties ter optimalisatie en ondersteuning van uw bedrijfsperformantie. De weergave van doelen en evoluties is echter laagdrempelig en eenvoudig te raadplegen voor iedere individuele medewerker, HR-experts en leidinggevenden.

 • Compensations & benefits

Koppel de data van het platform met compensations & benefits en rapporteer eenvoudig op gegevens zoals scores op door leidinggevende definieerde objectieven, competenties, bedrijfswaarden, …

 • Schematische rapportering

Leidinggevenden en HR kunnen beroep doen op rapporten in de vorm van: gausscurves, historische cijfers, visuele evoluties van prestatie-waarderingsgesprekken, …

 • Hands-on zelfevaluatie

Het platform geeft de medewerker de mogelijkheid diens persoonlijke evolutie zelf op te volgen, te vergelijken en optimaliseren. Via online zelfevaluatie kunnen medewerkers zich op eigen tempo ten volle voorbereiden op functioneringsgesprekken.

 • Discrete voorbereiding

Leidinggevenden kunnen (tussentijdse) gesprekken in alle rust voorbereiden dankzij het platform en haar functionaliteiten. Medewerkers ontvangen geen melding bij consultatie van informatie door leidinggevenden en/of HR.

 • Persoonlijke kladblok

Teamleden en -leaders kunnen vragen, twijfels, tips of opmerkingen bewaren in een persoonlijk online notitieboek.