Skip to main content

Opleiding & ontwikkeling

Gespecialiseerde trainingen rond veiligheid, cursussen die bijdragen tot de persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers, professionele workshops met aandacht voor uw bedrijfsdoelstellingen? Het in kaart brengen en structureren van al deze opleidingen per werknemer is geen eenvoudige taak voor uw HR-afdeling. epowerhr ondersteunt HR-managers met een training management module volgens de noden van uw onderneming. Zo bewaart u altijd het overzicht en biedt u op het juiste moment moeiteloos de juiste cursus aan.

Vraag demo aan
HR Software - Opleiding en ontwikkeling

Opleidingen binnen handbereik en in kaart

Training management tool met opleidingen en aanmoedigingen

Opleidingstool met slimme integratie naar e-learning software

Onze epowerhr software bundelt het volledige opleidingsaanbod op één centrale plaats. Er is ruimte beschikbaar voor zowel formele als informele opleidingen. Te raadplegen door uw medewerkers en leidinggevenden. Medewerkers kunnen zichzelf inschrijven voor opleidingen, of cursussen die geen deel uitmaken van het aanbod voorstellen. Uw HR-management weet dankzij de tool perfect wie welke training achter de rug of voor de boeg heeft. En dat is niet alles. Onze HR-software integreert naadloos met LTI e-learning platforms, waardoor extern gehoste content en trainingen toegankelijk worden voor al uw werknemers.

 • Integratie LTI e-learning
 • Aanbieden interne trainingen
 • Altijd en overal een overzicht
 • Geen dubbel werk
 • Toegankelijk voor iedereen
 • HR-software op maat
HR Software - opleidingsbeheer
Het volledige ontwikkelaanbod op één plaats aanbieden? Neem contact op met het epowerhr team.

Troeven

Volgende troeven onderscheiden ons van de concurrentie.

 • Integratie LTI e-learning

Learning Tools Interoperability of LTI is de nieuwste standaard en een slimme oplossing om e-learning modules te koppelen aan een platform. De epowerhr tool is hierop voorzien. Vanuit onze HR-software klikken uw werknemers eenvoudig door naar het platform van de provider en volgen ze een training die aansluit bij hun huidige takenpakket, persoonlijke interesses en businessdoelen. De resultaten worden na afloop automatisch en digitaal doorgestuurd, zodat HR meteen op de hoogte is.

 • Aanbieden interne trainingen

Beschikt u over eigen opleidingsmateriaal? Noodzakelijke informatie en praktische startertips voor nieuwe collega’s? epowerhr geeft u de ruimte binnen de tool om eigen content te sharen. Bundel uw tekstdocumenten en presentaties op het platform en verleen toegang aan nieuwe werknemers. Tijdens hun inwerkperiode kunnen ze de door u aangeboden info consulteren middels het platform. Een nieuwe versie van uw startergids? Vervang de huidige file en deel uitsluitend de laatste versie met uw medewerkers.

 • Altijd en overal een overzicht

In één oogopslag ziet een werknemer, leidinggevende of HR-medewerker welke opleidingen gevolgd werden en welke nog ingepland moeten worden.

 • Geen dubbel werk

Dankzij integratie via LTI met andere e-learning platformen maakt u de stap naar up-to-date informatie aanzienlijk kleiner en spaart uw HR kostbare tijd uit.

 • Toegankelijk voor iedereen

Zowel leidinggevenden als werknemers kunnen hun persoonlijke loopbaanontwikkeling raadplegen. Tijdens beoordelingsgesprekken kunnen managers met een druk op de knop zien welke cursussen gevolgd werden in het verleden, welke binnenkort plaatsvinden en welke het best aansluiten bij de noden en targets van de werknemer.

 • HR-software op maat

Wilt u opleidingsbeheer combineren met andere online HR-modules? epowerhr configureert voor uw onderneming een totaalpakket dat als gegoten past bij uw bedrijf, haar interne werking en haar werknemers.

Features

 • Opleidingscatalogus

Het opleidingsbeheer geeft interne en externe opleidingen in een overzichtelijke online catalogus weer met een handige zoekfunctie.

 • Koppeling met extern aanbod

Een semi-automatische koppeling met een ander opleidingsaanbod is mogelijk, denk aan de catalogus van CEVORA met honderden korte en praktijkgerichte opleidingen.

 • Aanvraagfunctionaliteit

Medewerkers kunnen een aanvraag doen voor het volgen van een opleiding die geen deel uitmaakt van de huidige opleidingscatalogus. Teamleden hebben de kans om hun keuze voor een nieuwe opleiding te motiveren in een opmerkingenveld. HR beheert de aanvragen en neemt de eindbeslissing over welke opleidingen in lijn liggen met de bedrijfstargets en persoonlijke doelstellingen.

 • Opleidingsmatrix

-Stel opleidingen in per rol of functie en krijg zicht op verplichte en terugkerende opleidingen.
-Kijk eenvoudig na wie in orde is met het volgen van verplichte trainingen en wie deze nog moet volgen. Het systeem houdt dit automatisch bij.
-Stel reminders in voor certificaten die dreigen te vervallen.
-Bied medewerkers zelf vrijheid om zich actief in te schrijven voor sessies die hen interesseren.
-Trek aan dezelfde kar zodat iedereen in de onderneming competent is in zijn huidige functie. Ploegbazen en team leaders krijgen zicht op hun team. Opleidingsverantwoordelijken krijgen een transversaal zicht. Zaakvoerders krijgen een totaalbeeld van de actuele opleidingenstatus binnen de organisatie.
-Zeg het gebruik van Excel files voor het beheer van opleidingen voorgoed vaarwel en gun uw HR-experts ruimte en tijd voor persoonlijke follow-up en interactie:
-U hoeft niet langer te vrezen voor een audit- of inspecteurscontrole door onder andere gebrek aan een proces of structuur.
-U moet nooit meer papieren en verouderde inschrijvingsdocumenten, evaluatieformulieren en opleidingsattesten te verzamelen. Uw centrale dienst is steeds op de hoogte.

 • Goedkeuringsflow op maat

Onze software biedt steeds een goedkeuringsflow aan. Deze wordt zodanig geïnstalleerd dat het goedkeuren van aanvragen bijzonder efficiënt verloopt, zowel voor HR als voor de medewerker.

 • Evaluatieformulieren

Evaluaties kunnen online doorgegeven worden via een of meerdere van onze drie evaluatietechnieken:
-Behoefteanalyse waarmee de medewerker vooraf aangeeft welke verwachtingen hij/zij heeft.
-Warme evaluatie waarin de medewerker zijn feedback geeft net na het volgen van de opleiding.
-Koude evaluatie / effectiviteitsmeting waarbij de medewerker enkele weken of maanden later bevraagd wordt naar de praktische resultaten: benut hij/zij de opgedane kennis bijvoorbeeld op de werkvloer?
De software opleidingsbeheer vervangt papieren evaluatieformulieren. Door de online variant ervan, krijgt HR ruimte om de digitale feedback over opleidingen uitvoerig te analyseren en een bijhorend actieplan uit te stippelen. De tool biedt een rapporteringmodule die de antwoorden netjes weergeeft. HR kan er vervolgens voor kiezen de evaluatieresultaten te delen met de desbetreffende trainer en/of opleidingsinstantie.

 • Formele of informele opleidingen

Niet uitsluitend formele, maar ook informele bijeenkomsten zoals on-the-job of lunch sessies kunnen worden geregistreerd.

 • Budgetbeheer

HR kan een budget per team en per individuele werknemer definiëren. De software geeft een accuraat beeld van het reeds gebruikte en het nog beschikbare opleidingsbudget. De inzage in de budgetten kan ook beschikbaar gesteld worden voor rechtstreekse leidinggevenden.

 • Rapportering

Sociale balans als deel van uw jaarrekening openbaar maken? Vanuit de module exporteert u een rapport van sociale balans in 1, 2, 3.