Skip to main content

Beheer je Federal Learning Account met een paar klikken

Op zoek naar een eenvoudigere manier om aan de FLA-registratievereisten te voldoen? Onze HR-software helpt je!

Met Epowerhr aan je zijde reken je op een alles-in-één oplossing die het beheer van het Federal Learning Account (FLA) voor je stroomlijnt en vereenvoudigt. Geen gedoe meer met de administratie of zorgen over compliance. Het kan ook gemakkelijk.

Het Federal Learning Account is een initiatief van de Belgische overheid om de professionele groei van werknemers te ondersteunen. Het platform vermeldt de opleidingsrechten van je werknemers. Als bedrijf heb je de taak om die opleidingen correct te registreren en bij te werken. Met de officiële lancering van 1 april 2024 heb je daarvoor tot 1 december 2024 de tijd. 

Onze FLA-software neemt het voor je uit handen

  • Controleert en updatet het opleidingsrecht dat Sigedis voor je medewerkers heeft berekend.
  • Registreert alle gevolgde opleidingen, inclusief hun belangrijkste kenmerken en de bijbehorende opleidingsdagen of -uren.
  • Verifieert de door opleidingsverstrekkers ingevoerde gegevens.
  • Houdt bij hoeveel dagen of uren van het individuele opleidingsrecht zijn gebruikt.
Plan een gesprek

Epowerhr, jouw partner

  • We zijn er voor bedrijven zonder eigen opleidingssysteem: Je bespaart tijd door zowel de overheidsregistraties als de jaarlijkse sociale balansregistraties in één efficiënt systeem te integreren, in plaats van dubbele invoer op meerdere platforms.

  • HR-softwaregebruikers kunnen op ons rekenen: Overbrug de kloof met FLA-compatibiliteit, die vaak ontbreekt bij grote, internationale HR-systemen. Scherp je processen aan met onze gebruiksklare oplossingen, ontworpen om je IT-afdeling te ondersteunen.

  • We helpen kleine, middelgrote en grote ondernemingen: Zelfs zonder interne IT-capaciteiten bieden we bij Epowerhr een kant-en-klare oplossing voor FLA-integratie, ideaal voor populaire systemen die zelf geen FLA-koppeling aanbieden.

Bespaar kostbare tijd en middelen

Met onze FLA-software focus je je weer op wat echt belangrijk is: je medewerkers helpen groeien en je bedrijf vooruit helpen. Laat de complexiteit van FLA-beheer gerust aan onze software over.

Kom met ons praten. We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Plan een gesprek