Skip to main content

BCS HR Software vergroot marktpositie in Benelux door overname CVWarehouse

’s-Hertogenbosch – BCS HR Software breidt haar marktpositie uit door de overname van CVWarehouse, een vooraanstaand Belgisch softwarebedrijf. Deze strategische stap, die vandaag werd aangekondigd, markeert de tweede overname in België nadat eind vorig jaar epowerhr is overgenomen. Voor BCS bevestigen deze overnames de ambitie om een toonaangevende leverancier van HR- en payrollsoftware te worden in Europa. De samenwerking tussen BCS en CVWarehouse is de zevende acquisitie sinds Main Capital Partners in april 2022 in BCS investeerde.

Met meer dan 45 jaar ervaring is BCS een betrouwbare speler in de HR- en payrollsoftware-sector voor zowel grote als kleine ondernemingen. BCS biedt een uitgebreide HR & Payroll- oplossing die alles omvat, gaande van verzuim- en salarisadministratie tot flexibele arbeidsvoorwaarden en personeelsbeheer. Dit alles met extra aandacht voor het welzijn van werknemers.

Opgericht in 2006 en gevestigd in Antwerpen, België, staat CVWarehouse bekend om hun Applicant Tracking System (ATS). Dit systeem verbetert het rekruteringsproces voor organisaties aanzienlijk, want het maakt het mogelijk om vacatures met één enkele klik op meerdere platforms te publiceren. Het stelt gebruikers ook in staat om zowel vacaturelijsten als kandidaatprofielen intuïtief te beheren. CVWarehouse is wereldwijd actief.

De acquisitie van CVWarehouse past perfect binnen de langetermijnstrategie van BCS. Joep Eijkens, CEO van BCS, onderstreept de toewijding van het bedrijf om continu innovatieve en kwalitatieve HR-softwareoplossingen te leveren. Door CVWarehouse in het bedrijf op te nemen, kan BCS hun klanten nog beter ondersteunen bij wervings- en selectieprocessen en versterkt het hun positie op de internationale markt. Bovendien biedt BCS diverse producten die aantrekkelijk zijn voor CVWarehouse-klanten, waaronder HR- en payrollsoftware en oplossingen voor flexibele arbeidsvoorwaarden.

Inge Geerdens, oprichtster en CEO van CVWarehouse, benadrukt graag de synergie tussen beide bedrijven en de voordelen voor klanten: ‘De fusie met BCS is een uitgelezen kans om de krachten te bundelen. Door het samenbrengen van het geavanceerde Applicant Tracking System van CVWarehouse met de uitgebreide HR- en payrolloplossingen van BCS, kunnen we een nog betere ondersteuning bieden aan de klanten van beide bedrijven.’

Over BCS

https://bcs.nl/

BCS biedt mkb-, corporate- en non-profitorganisaties een geïntegreerde totaaloplossing voor HR-software & Payroll. BCS heeft ruim veertig jaar ervaring in softwareoplossingen op het gebied van payroll, urenregistratie, workflowmanagement, personeelsplanning, dossiermanagement, flexibele arbeidsvoorwaarden en meer. Sinds 1978 is BCS uitgegroeid tot één van de grootste en toonaangevende aanbieders van loonadministratie van Nederland en telt het meer dan 230 medewerkers.

Over CVWarehouse

https://company.cvwarehouse.com/nl

CVWarehouse, een innovatief Applicant Tracking System, optimaliseert het wervingsproces door het mogelijk te maken om met één klik vacatures te plaatsen op verschillende platformen. Gebruikers kunnen hun vacaturelijsten en kandidatenprofielen intuïtief beheren met de software. Met 19 jaar ervaring in recruitment en versterkt door 12 jaar aan gebruikersfeedback, ondersteunt de cloudgebaseerde applicatie bedrijven om hun interviews te plannen, rapporten op te maken en hun wervingsstrategieën te optimaliseren. Met functies zoals aparte databases voor verschillende locaties of merken en realtime updates via managementdashboards, is CVWarehouse een leider in wereldwijde werving. De organisatie ondersteunt ruim 3.700 klanten in meer dan 20 landen.

Over Main Capital Partners

https://main.nl/

Main Capital Partners is een toonaangevende software-investeerder in de Benelux, DACH, Nordics en de Verenigde Staten met ongeveer €6 miljard aan vermogen onder beheer. Main versterkt al 20 jaar softwarebedrijven en werkt nauw samen met de managementteams in haar portfolio als een strategische partner, om winstgevende groei en grotere softwaregroepen te realiseren. Als toonaangevende software-investeerder in Noordwest-Europa en Noord-Amerika, heeft Main 70 medewerkers die opereren vanuit kantoren in Den Haag, Düsseldorf, Stockholm, Antwerpen en een gelieerd kantoor in Boston. Main onderhoudt een actieve portefeuille van meer dan 45 softwarebedrijven. In de onderliggende portefeuille werken meer dan 12.000 medewerkers. Via haar Main Social Institute ondersteunt Main studenten met beurzen om IT en Informatica te studeren aan Technische Universiteiten en Hogescholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BCS HR Software

Joep Eijkens (CEO BCS)

j.eijkens@bcs.nl